marți, 25 februarie 2014

Cusca caine tip GARSONIERA

Cusca de caine pentru curte tip GARSONIERA este recomandata pentru caini ce petrec iarna in curti mari
unde expunerea la vant si la viscol este foarte mare.
Cusca de caine pentru curte tip GARSONIERA o conceptie proprie si o recomandam pentru toate rasele si marimile de caini datorita formei specifice cu paravan de protectie ce protejeaza cainele de vantul si viscolul care altfel ar putea patrunde prin orificiul de intrare creandu-i acestuia un mare disconfort termic.
Prezenta paravantului creeaza totodata si o terasa acoperita pentru pentru cainele dumneavoastra ce ii ofera o umbra racoroasa pentru perioada de vara cand caldura din cusca neventilata, eventual captusita, creste foarte mult, iar cainele dumneavoastra are nevoie de confortul unei terase cu adieri de vant, protejat totodata de razale soarelui arzator.
Suplimentar,Cusca de caine pentru curte tip GARSONIERA, ofera locas pentru mancare si apa in interiorul custii pentru cainele dumneavostra, hrana fiind astfel ferita de, ploaie, de mizeria ce poate fi adusa de vant sau de uscarea rapida datorita expunerii la razele solare.
Cusca pentru caine cu protectie de viscol si canicula este disponibila in trei dimensiuni:
Mica – L x Lg x H = 100 x 130 x 80 = 649 RON
Medie –L x Lg x H = 100 x 160 x 90 = 749 RON
Mare- L x Lg x H = 100 x 200 x 100 = 849 RON

Pretul afisat este pentru custile izolate termic cu strat interior de polistiren si rupere termica tip OSB. Comenzile pentru custi neizolate reduc din pretul unei custi pentru cainele dumneavostra .
Pentru Bucuresti si Judetul Ilfov transportul si montajul custii pentru cainele duneavoastra il putem efectua contra sumei de numai 150 ron. Pentru restul tarii transportul se face prin curierat costul fiind de  aproximativ 150 ron. O alternativa ar putea fi sa mergeti dumneavoastra sa ridicati cusca pentru caine de la atelier sau curieratul postal.

5 comentarii:

  1. sunt de argint de la Garman, m-am căsătorit acum 8 ani fără un copil, căutam cu disperare o soluție pentru că doctorul a spus că nu pot rămâne însărcinată, dar un prieten de-al meu m-a îndrumat către un jucător de vrăji numit Dr. White și i-a explicat problemele mele și mi-a promis că totul va fi bine cu mine în 12 zile, mi-a dat câteva instrucțiuni pe care le-am făcut perfect, am fost la spital pentru test și mi-au confirmat că sunt însărcinată cu o săptămână și acum am frumosul meu fiu și mai am o altă sarcină chiar acum, mulțumesc ție dr White, contactează-l pentru tot felul de soluții,

    1) dacă doriți să returnați Ex.
    2) dacă vrei vraja să rămâi însărcinată.
    3) dacă doriți să opriți avortul spontan.
    4) dacă vrei să fii iubit de cineva.
    5) vraja pentru a vindeca tot felul de boli sau boli.
    Si altii.
    el este cel mai bun și foarte adevărat. wightmagicmaster@gmail.com. WhatsApp: +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  2. Promit să împărtășesc această mărturie în întreaga lume, când iubitul meu se întoarce la mine și astăzi îi mulțumesc sincer lui DR WHITE, pentru că a adus bucurie și fericire relației mele și familiei mele. Vreau să vă informez că există un vrăjitor adevărat. Nu am crezut niciodată în toate aceste lucruri până nu mi-am pierdut iubitul, am avut nevoie de ajutor până când l-am găsit pe Dr. WHITE, un mare jucător de vrăji, iar el a aruncat o vraja de dragoste asupra mea și m-a asigurat că îl voi recupera pe iubitul meu în 2 zile după aruncând vraja, 2 zile mai târziu, telefonul meu a sunat și atât de șocant iubitul meu nu m-a sunat în ultimele 3 luni. Și-a cerut scuze pentru inima frântă și a spus că este gata să fie coloana mea vertebrală pentru tot restul vieții sale alături de mine. Dr. WHITE l-a eliberat pentru a ști cât de mult îl iubesc și cât de mult îl vreau. Și a deschis ochii pentru a-și imagina cât de mult împărțim împreună. În timp ce scriu această mărturie acum, sunt cea mai fericită fată de pe pământ. Dr. WHITE vă poate ajuta, de asemenea. Trimite-i un e-mail la: (wightmagicmaster@gmail.com) sau WhatsApp-ul său la +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc pentru tot Dr. Makha! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să completeze actele de divorț și lucrurile sunt mult mai bine acum. După cum ați spus, întregul proces de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care crea probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu, iar acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață tuturor celor care se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , puteți contacta Dr Makha pe WhatsApp +1(815)564-3618
    Ea este pricepută cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vrajă frumoasă
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA vindecă magia
    * Casino Cave
    * S-au eliminat pesterile blestemate
    * Vraja de protecție
    * magie la loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: makharituals@gmail.com
    Whatsapp +1(815)564-3618

    RăspundețiȘtergere